Artykuł w czasopiśmie
Brak miniatury
Licencja

ClosedAccessDostęp zamknięty
 

Gender Differences in Attitudes to Vegans/Vegetarians and Their Food Preferences, and Their Implications for Promoting Sustainable Dietary Patterns–A Systematic Review

Uproszczony widok
cris.lastimport.scopus2024-02-12T20:27:05Z
dc.affiliationUniwersytet Warszawski
dc.contributor.authorAdamczyk, Dominika
dc.contributor.authorMaison, Dominika
dc.contributor.authorModlińska, Klaudia
dc.contributor.authorPisula, Wojciech
dc.date.accessioned2024-01-25T02:04:46Z
dc.date.available2024-01-25T02:04:46Z
dc.date.issued2020
dc.description.financeŚrodki finansowe przyznane na realizację projektu w zakresie badań naukowych lub prac rozwojowych
dc.description.number16
dc.description.volume12
dc.identifier.doi10.3390/SU12166292
dc.identifier.issn2071-1050
dc.identifier.urihttps://repozytorium.uw.edu.pl//handle/item/107775
dc.identifier.weblinkhttps://www.mdpi.com/2071-1050/12/16/6292/pdf
dc.languageeng
dc.pbn.affiliationpsychology
dc.relation.ispartofSustainability
dc.relation.pages6292
dc.rightsClosedAccess
dc.sciencecloudnosend
dc.titleGender Differences in Attitudes to Vegans/Vegetarians and Their Food Preferences, and Their Implications for Promoting Sustainable Dietary Patterns–A Systematic Review
dc.typeJournalArticle
dspace.entity.typePublication