Artykuł w czasopiśmie
Brak miniatury
Licencja

ClosedAccessDostęp zamknięty
 

ABC prawa żywnościowego. Składniki żywności

Uproszczony widok
dc.affiliationUniwersytet Warszawski
dc.contributor.authorWojciechowski, Paweł
dc.date.accessioned2024-01-24T15:36:31Z
dc.date.available2024-01-24T15:36:31Z
dc.date.issued2017
dc.description.financeNie dotyczy
dc.description.number2
dc.identifier.issn2299-6486
dc.identifier.urihttps://repozytorium.uw.edu.pl//handle/item/100111
dc.identifier.weblinkhttps://www.pfpz.pl/index/?id=359499f804ea7988921bf86c9377fb95
dc.languagepol
dc.pbn.affiliationlaw
dc.relation.ispartofFOOD LEX
dc.relation.pages88-93
dc.rightsClosedAccess
dc.sciencecloudnosend
dc.titleABC prawa żywnościowego. Składniki żywności
dc.typeJournalArticle
dspace.entity.typePublication