Artykuł w czasopiśmie
Brak miniatury
Licencja

ClosedAccessDostęp zamknięty
 

Ecology or Health—How to Successfully Promote Palm Oil Free Products: A Comparison between Spain and Poland

cris.lastimport.scopus2024-02-12T20:19:10Z
dc.affiliationUniwersytet Warszawski
dc.contributor.authorAdamczyk, Dominika
dc.contributor.authorMaison, Dominika
dc.date.accessioned2024-01-24T22:25:17Z
dc.date.available2024-01-24T22:25:17Z
dc.date.issued2021
dc.description.financePublikacja bezkosztowa
dc.description.number10
dc.description.volume10
dc.identifier.doi10.3390/FOODS10102380
dc.identifier.urihttps://repozytorium.uw.edu.pl//handle/item/105636
dc.identifier.weblinkhttps://www.mdpi.com/2304-8158/10/10/2380/pdf
dc.languageeng
dc.pbn.affiliationpsychology
dc.relation.ispartofFoods
dc.relation.pages1-10
dc.rightsClosedAccess
dc.sciencecloudnosend
dc.titleEcology or Health—How to Successfully Promote Palm Oil Free Products: A Comparison between Spain and Poland
dc.typeJournalArticle
dspace.entity.typePublication