Artykuł w czasopiśmie
Brak miniatury
Licencja
WŁOCHY: Kuchenne krucjaty
dc.abstract.pl | Czym jest włoska kuchnia, co należy do tożsamości narodowej, a co ją dziś zaśmieca? Ta kwestia ma też wymiar praktyczny: we Włoszech narasta kuchenna krucjata. |
dc.affiliation | Uniwersytet Warszawski |
dc.contributor.author | Podemski, Piotr |
dc.date.accessioned | 2024-01-23T07:21:50Z |
dc.date.available | 2024-01-23T07:21:50Z |
dc.date.issued | 2021 |
dc.description.finance | Publikacja bezkosztowa |
dc.description.volume | 39 (3331) |
dc.identifier.issn | 0032-3500 |
dc.identifier.uri | https://repozytorium.uw.edu.pl//handle/item/125155 |
dc.identifier.weblink | https://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/swiat/2135236,1,wlochy-kuchenne-krucjaty.read?src=mt |
dc.language | pol |
dc.pbn.affiliation | political and administrative sciences |
dc.relation.ispartof | Polityka |
dc.relation.pages | 58-60 |
dc.rights | ClosedAccess |
dc.sciencecloud | nosend |
dc.subject.pl | Włochy, kuchnia, polityka, tożsamość, imigranci, Matteo Salvini, Giorgia Meloni, Liga, Bracia Włosi, kebab |
dc.title | WŁOCHY: Kuchenne krucjaty |
dc.type | JournalArticle |
dspace.entity.type | Publication |