Artykuł w czasopiśmie
Brak miniatury
Licencja

ClosedAccessDostęp zamknięty
 

WŁOCHY: Kuchenne krucjaty

dc.abstract.plCzym jest włoska kuchnia, co należy do tożsamości narodowej, a co ją dziś zaśmieca? Ta kwestia ma też wymiar praktyczny: we Włoszech narasta kuchenna krucjata.
dc.affiliationUniwersytet Warszawski
dc.contributor.authorPodemski, Piotr
dc.date.accessioned2024-01-23T07:21:50Z
dc.date.available2024-01-23T07:21:50Z
dc.date.issued2021
dc.description.financePublikacja bezkosztowa
dc.description.volume39 (3331)
dc.identifier.issn0032-3500
dc.identifier.urihttps://repozytorium.uw.edu.pl//handle/item/125155
dc.identifier.weblinkhttps://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/swiat/2135236,1,wlochy-kuchenne-krucjaty.read?src=mt
dc.languagepol
dc.pbn.affiliationpolitical and administrative sciences
dc.relation.ispartofPolityka
dc.relation.pages58-60
dc.rightsClosedAccess
dc.sciencecloudnosend
dc.subject.plWłochy, kuchnia, polityka, tożsamość, imigranci, Matteo Salvini, Giorgia Meloni, Liga, Bracia Włosi, kebab
dc.titleWŁOCHY: Kuchenne krucjaty
dc.typeJournalArticle
dspace.entity.typePublication