Artykuł w czasopiśmie
Brak miniatury
Licencja

ClosedAccessDostęp zamknięty
 

Informacja o braku zawartości określonych substancji w żywności w regulacjach prawa żywnościowego

Uproszczony widok
dc.affiliationUniwersytet Warszawski
dc.contributor.authorWojciechowski, Paweł
dc.date.accessioned2024-01-25T04:14:15Z
dc.date.available2024-01-25T04:14:15Z
dc.date.issued2018
dc.description.financeNie dotyczy
dc.description.number1
dc.identifier.doi10.14746/PPR.2018.22.1.7
dc.identifier.issn1897-7626
dc.identifier.urihttps://repozytorium.uw.edu.pl//handle/item/109281
dc.languagepol
dc.pbn.affiliationlaw
dc.relation.ispartofPRZEGLĄD PRAWA ROLNEGO
dc.relation.pages103-121
dc.rightsClosedAccess
dc.sciencecloudnosend
dc.titleInformacja o braku zawartości określonych substancji w żywności w regulacjach prawa żywnościowego
dc.typeJournalArticle
dspace.entity.typePublication