Redakcja monografii
Brak miniatury
Licencja

ClosedAccessDostęp zamknięty
 

Kultura koreańska od kuchni – rytuały, etykieta i estetyka

Uproszczony widok
dc.affiliationUniwersytet Warszawski
dc.contributor.editorWojakowska-Kurowska, Anna
dc.contributor.editorHuszcza, Romuald
dc.date.accessioned2024-01-26T13:11:14Z
dc.date.available2024-01-26T13:11:14Z
dc.date.issued2021
dc.description.financePublikacja bezkosztowa
dc.description.physical242
dc.identifier.isbn9788323548836
dc.identifier.urihttps://repozytorium.uw.edu.pl//handle/item/129643
dc.identifier.weblinkhttps://www.wuw.pl/product-pol-13591-Kultura-koreanska-od-kuchni-rytualy-etykieta-i-estetyka.html
dc.languagepol
dc.pbn.affiliationlinguistics
dc.publisher.ministerialUniwersytet Warszawski
dc.rightsClosedAccess
dc.sciencecloudnosend
dc.titleKultura koreańska od kuchni – rytuały, etykieta i estetyka
dc.typeMonographEdition
dspace.entity.typePublication