Redakcja monografii
Brak miniatury
Licencja
Kultura koreańska od kuchni – rytuały, etykieta i estetyka
dc.affiliation | Uniwersytet Warszawski |
dc.contributor.editor | Wojakowska-Kurowska, Anna |
dc.contributor.editor | Huszcza, Romuald |
dc.date.accessioned | 2024-01-26T13:11:14Z |
dc.date.available | 2024-01-26T13:11:14Z |
dc.date.issued | 2021 |
dc.description.finance | Publikacja bezkosztowa |
dc.description.physical | 242 |
dc.identifier.isbn | 9788323548836 |
dc.identifier.uri | https://repozytorium.uw.edu.pl//handle/item/129643 |
dc.identifier.weblink | https://www.wuw.pl/product-pol-13591-Kultura-koreanska-od-kuchni-rytualy-etykieta-i-estetyka.html |
dc.language | pol |
dc.pbn.affiliation | linguistics |
dc.publisher.ministerial | Uniwersytet Warszawski |
dc.rights | ClosedAccess |
dc.sciencecloud | nosend |
dc.title | Kultura koreańska od kuchni – rytuały, etykieta i estetyka |
dc.type | MonographEdition |
dspace.entity.type | Publication |