Redakcja monografii
Brak miniatury
Licencja
Polska i świat przez kuchnię. Studia o dziedzictwie kulinarnym
dc.affiliation | Uniwersytet Warszawski |
dc.contributor.editor | Kamler, Anna |
dc.contributor.editor | Seroka, Katarzyna |
dc.contributor.editor | Pietrzkiewicz, Dorota |
dc.date.accessioned | 2024-01-26T17:00:15Z |
dc.date.available | 2024-01-26T17:00:15Z |
dc.date.issued | 2018 |
dc.description.finance | Nie dotyczy |
dc.description.physical | 352 |
dc.identifier.isbn | 978-83-85534-94-5 |
dc.identifier.uri | https://repozytorium.uw.edu.pl//handle/item/131355 |
dc.identifier.weblink | https://researchportal.amu.edu.pl/info/book/UAM59504f5d85b34518b8efa68a97ce7bda/ |
dc.language | eng |
dc.pbn.affiliation | social communication and media studies |
dc.publisher.ministerial | Grupa COGITO |
dc.rights | ClosedAccess |
dc.sciencecloud | nosend |
dc.title | Polska i świat przez kuchnię. Studia o dziedzictwie kulinarnym |
dc.type | MonographEdition |
dspace.entity.type | Publication |