Redakcja monografii
Brak miniatury
Licencja

ClosedAccessDostęp zamknięty
 

Polska i świat przez kuchnię. Studia o dziedzictwie kulinarnym

dc.affiliationUniwersytet Warszawski
dc.contributor.editorKamler, Anna
dc.contributor.editorSeroka, Katarzyna
dc.contributor.editorPietrzkiewicz, Dorota
dc.date.accessioned2024-01-26T17:00:15Z
dc.date.available2024-01-26T17:00:15Z
dc.date.issued2018
dc.description.financeNie dotyczy
dc.description.physical352
dc.identifier.isbn978-83-85534-94-5
dc.identifier.urihttps://repozytorium.uw.edu.pl//handle/item/131355
dc.identifier.weblinkhttps://researchportal.amu.edu.pl/info/book/UAM59504f5d85b34518b8efa68a97ce7bda/
dc.languageeng
dc.pbn.affiliationsocial communication and media studies
dc.publisher.ministerialGrupa COGITO
dc.rightsClosedAccess
dc.sciencecloudnosend
dc.titlePolska i świat przez kuchnię. Studia o dziedzictwie kulinarnym
dc.typeMonographEdition
dspace.entity.typePublication