Rozdział w monografii
Brak miniatury
Licencja

ClosedAccessDostęp zamknięty
 

Challenges to Urban Gastronomy: Green and Blue Spaces

Uproszczony widok
cris.lastimport.scopus2024-02-12T19:35:48Z
dc.affiliationUniwersytet Warszawski
dc.contributor.authorDuda-Gromada, Katarzyna
dc.contributor.authorKulczyk, Sylwia
dc.contributor.authorKordowska, Monika
dc.date.accessioned2024-01-28T20:06:49Z
dc.date.available2024-01-28T20:06:49Z
dc.date.issued2020
dc.description.financeNie dotyczy
dc.identifier.doi10.1007/978-3-030-34492-4_16
dc.identifier.urihttps://repozytorium.uw.edu.pl//handle/item/151343
dc.identifier.weblinkhttps://link.springer.com/chapter/10.1007/978-3-030-34492-4_16
dc.languageeng
dc.pbn.affiliationsocio-economic geography and spatial management
dc.publisher.ministerialSpringer
dc.relation.bookGastronomy and Urban Space. Changes and Challenges in Geographical Perspective
dc.relation.pages295-307
dc.rightsClosedAccess
dc.sciencecloudnosend
dc.subject.enUrban parks
dc.subject.enRiver banks
dc.subject.enSocial trends
dc.subject.enEnvironmental threats
dc.subject.enWarsaw
dc.subject.enThe breakfast market
dc.titleChallenges to Urban Gastronomy: Green and Blue Spaces
dc.typeMonographChapter
dspace.entity.typePublication