Artykuł w czasopiśmie
Brak miniatury
Licencja

ClosedAccessDostęp zamknięty
 

Incidence and genetic variability of Listeria monocytogenes isolated from vegetables in Poland

Uproszczony widok
dc.affiliationUniwersytet Warszawski
dc.contributor.authorKorsak, Dorota
dc.contributor.authorKucharek, Katarzyna
dc.contributor.authorFelix, Benjamin
dc.contributor.authorMaćkiw, Elżbieta
dc.contributor.authorKowalska, Joanna
dc.contributor.authorPostupolski, Jacek
dc.contributor.authorStasiak, Monika
dc.date.accessioned2024-01-25T03:59:12Z
dc.date.available2024-01-25T03:59:12Z
dc.date.issued2021
dc.description.financePublikacja bezkosztowa
dc.description.volume339
dc.identifier.doi10.1016/J.IJFOODMICRO.2020.109023
dc.identifier.issn0168-1605
dc.identifier.urihttps://repozytorium.uw.edu.pl//handle/item/109136
dc.identifier.weblinkhttps://api.elsevier.com/content/article/PII:S0168160520305171?httpAccept=text/xml
dc.languageeng
dc.pbn.affiliationbiological sciences
dc.relation.ispartofInternational Journal of Food Microbiology
dc.relation.pages109023
dc.rightsClosedAccess
dc.sciencecloudnosend
dc.titleIncidence and genetic variability of Listeria monocytogenes isolated from vegetables in Poland
dc.typeJournalArticle
dspace.entity.typePublication