Artykuł w czasopiśmie
Brak miniatury
Licencja

ClosedAccessDostęp zamknięty
 

Mechanism of Iodine(III)‐Promoted Oxidative Dearomatizing Hydroxylation of Phenols: Evidence for a Radical‐Chain Pathway

cris.lastimport.scopus2024-02-12T19:51:00Z
dc.affiliationUniwersytet Warszawski
dc.contributor.authorTomczyk, Ireneusz
dc.contributor.authorKraszewski, Karol
dc.contributor.authorDrabińska, Aneta
dc.contributor.authorSolarska, Renata
dc.contributor.authorKałek, Marcin
dc.contributor.authorBieńkowski, Krzysztof
dc.date.accessioned2024-01-25T11:26:13Z
dc.date.available2024-01-25T11:26:13Z
dc.date.issued2020
dc.description.financePublikacja bezkosztowa
dc.description.number50
dc.description.volume26
dc.identifier.doi10.1002/CHEM.202002026
dc.identifier.issn0947-6539
dc.identifier.urihttps://repozytorium.uw.edu.pl//handle/item/112205
dc.identifier.weblinkhttps://api.wiley.com/onlinelibrary/tdm/v1/articles/10.1002%2Fchem.202002026
dc.languageeng
dc.pbn.affiliationchemical sciences
dc.relation.ispartofChemistry - A European Journal
dc.relation.pages11584-11592
dc.rightsClosedAccess
dc.sciencecloudnosend
dc.titleMechanism of Iodine(III)‐Promoted Oxidative Dearomatizing Hydroxylation of Phenols: Evidence for a Radical‐Chain Pathway
dc.typeJournalArticle
dspace.entity.typePublication