Rozdział w monografii
Brak miniatury
Licencja

ClosedAccessDostęp zamknięty
 

Polskie biesiady w relacji szwajcarskiego nauczyciela Henryka Wolfa. Wartość informacyjna źródła

Uproszczony widok
dc.affiliationUniwersytet Warszawski
dc.contributor.authorKamler, Anna
dc.date.accessioned2024-01-29T02:16:00Z
dc.date.available2024-01-29T02:16:00Z
dc.date.issued2018
dc.description.financeNie dotyczy
dc.identifier.urihttps://repozytorium.uw.edu.pl//handle/item/157989
dc.identifier.weblinkhttps://katalogi.bn.org.pl/permalink/48OMNIS_NLOP/1d999di/alma991027993859705066
dc.languagepol
dc.pbn.affiliationsocial communication and media studies
dc.publisher.ministerialGrupa COGITO
dc.relation.bookPolska i świat przez kuchnię. Studia o dziedzictwie kulinarnym
dc.relation.pages23-31
dc.rightsClosedAccess
dc.sciencecloudnosend
dc.titlePolskie biesiady w relacji szwajcarskiego nauczyciela Henryka Wolfa. Wartość informacyjna źródła
dc.typeMonographChapter
dspace.entity.typePublication