Rozdział w monografii
Brak miniatury
Licencja

ClosedAccessDostęp zamknięty
 

Działalność gastronomiczna w warunkach stanu epidemii

dc.affiliationUniwersytet Warszawski
dc.contributor.authorTetłak, Karolina
dc.date.accessioned2024-01-28T20:20:39Z
dc.date.available2024-01-28T20:20:39Z
dc.date.issued2022
dc.description.financeNie dotyczy
dc.identifier.urihttps://repozytorium.uw.edu.pl//handle/item/152428
dc.identifier.weblinkhttps://katalogi.bn.org.pl/permalink/48OMNIS_NLOP/1aot9i7/alma991053015151305066
dc.languagepol
dc.pbn.affiliationlaw
dc.publisher.ministerialWydawnictwo Naukowe Scholar
dc.relation.bookPrawo w czasie pandemii COVID-19
dc.relation.pages229-246
dc.rightsClosedAccess
dc.sciencecloudnosend
dc.titleDziałalność gastronomiczna w warunkach stanu epidemii
dc.typeMonographChapter
dspace.entity.typePublication