Rozdział w monografii
Brak miniatury
Licencja

ClosedAccessDostęp zamknięty
 

Konsumpcja mięsa mieszkańców średniowiecznego i nowożytnego Mielnika w świetle badań zwierzęcych szczątków kostnych ze stanowiska Rynek-Plac Kościuszki

Uproszczony widok
dc.affiliationUniwersytet Warszawski
dc.contributor.authorPiątkowska-Małecka, Joanna Karina
dc.date.accessioned2024-01-28T21:11:02Z
dc.date.available2024-01-28T21:11:02Z
dc.date.issued2017
dc.description.financeNie dotyczy
dc.identifier.urihttps://repozytorium.uw.edu.pl//handle/item/154840
dc.languagepol
dc.publisher.ministerialInstytut Archeologii Uniwersytetu Rzeszowskiego, Instytut Archeologii Uniwersytetu Warszawskiego, Polskie Towarzystwo Historyczne, Towarzystwo Miłośników Historii, Wydział Historyczny Uniwersytetu Warszawskiego
dc.relation.bookFines testis temporum. Studia ofiarowane Profesor Elżbiecie Kowalczyk-Heyman w pięćdziesięciolecie pracy naukowej
dc.relation.pages395-418
dc.rightsClosedAccess
dc.sciencecloudnosend
dc.titleKonsumpcja mięsa mieszkańców średniowiecznego i nowożytnego Mielnika w świetle badań zwierzęcych szczątków kostnych ze stanowiska Rynek-Plac Kościuszki
dc.typeMonographChapter
dspace.entity.typePublication