Artykuł w czasopiśmie
Brak miniatury
Licencja

ClosedAccessDostęp zamknięty
 

Kitchen flows: Making science more accessible, affordable, and curiosity driven

Uproszczony widok
dc.affiliationUniwersytet Warszawski
dc.contributor.authorRamos, Laurence
dc.contributor.authorPrakash, Vivek N.
dc.contributor.authorPasquino, Rossana
dc.contributor.authorMossige, Endre J. L.
dc.contributor.authorMathijssen, Arnold J. T. M.
dc.contributor.authorLisicki, Maciej
dc.contributor.authorFuller, Gerald G.
dc.date.accessioned2024-01-25T04:47:42Z
dc.date.available2024-01-25T04:47:42Z
dc.date.issued2022
dc.description.financePublikacja bezkosztowa
dc.description.number110401
dc.description.volume34
dc.identifier.doi10.1063/5.0131565
dc.identifier.issn1070-6631
dc.identifier.urihttps://repozytorium.uw.edu.pl//handle/item/110380
dc.identifier.weblinkhttps://aip.scitation.org/doi/pdf/10.1063/5.0131565
dc.languageeng
dc.pbn.affiliationphysical sciences
dc.relation.ispartofPhysics of Fluids
dc.relation.pages1-7
dc.rightsClosedAccess
dc.sciencecloudnosend
dc.titleKitchen flows: Making science more accessible, affordable, and curiosity driven
dc.typeJournalArticle
dspace.entity.typePublication