Artykuł w czasopiśmie
Brak miniatury
Licencja

ClosedAccessDostęp zamknięty
 

The Effect of Labelling and Visual Properties on the Acceptance of Foods Containing Insects

cris.lastimport.scopus2024-02-12T19:54:56Z
dc.affiliationUniwersytet Warszawski
dc.contributor.authorAdamczyk, Dominika
dc.contributor.authorMaison, Dominika
dc.contributor.authorGoncikowska, Katarzyna
dc.contributor.authorPisula, Wojciech
dc.contributor.authorModlińska, Klaudia
dc.date.accessioned2024-01-26T10:11:26Z
dc.date.available2024-01-26T10:11:26Z
dc.date.issued2020
dc.description.financeŚrodki finansowe przyznane na realizację projektu w zakresie badań naukowych lub prac rozwojowych
dc.description.number9
dc.description.volume12
dc.identifier.doi10.3390/NU12092498
dc.identifier.issn2072-6643
dc.identifier.urihttps://repozytorium.uw.edu.pl//handle/item/122191
dc.identifier.weblinkhttps://www.mdpi.com/2072-6643/12/9/2498/pdf
dc.languageeng
dc.pbn.affiliationpsychology
dc.relation.ispartofNutrients
dc.relation.pages2498
dc.rightsClosedAccess
dc.sciencecloudnosend
dc.titleThe Effect of Labelling and Visual Properties on the Acceptance of Foods Containing Insects
dc.typeJournalArticle
dspace.entity.typePublication