Artykuł w czasopiśmie
Brak miniatury
Licencja
The Effect of Labelling and Visual Properties on the Acceptance of Foods Containing Insects
cris.lastimport.scopus | 2024-02-12T19:54:56Z |
dc.affiliation | Uniwersytet Warszawski |
dc.contributor.author | Adamczyk, Dominika |
dc.contributor.author | Maison, Dominika |
dc.contributor.author | Goncikowska, Katarzyna |
dc.contributor.author | Pisula, Wojciech |
dc.contributor.author | Modlińska, Klaudia |
dc.date.accessioned | 2024-01-26T10:11:26Z |
dc.date.available | 2024-01-26T10:11:26Z |
dc.date.issued | 2020 |
dc.description.finance | Środki finansowe przyznane na realizację projektu w zakresie badań naukowych lub prac rozwojowych |
dc.description.number | 9 |
dc.description.volume | 12 |
dc.identifier.doi | 10.3390/NU12092498 |
dc.identifier.issn | 2072-6643 |
dc.identifier.uri | https://repozytorium.uw.edu.pl//handle/item/122191 |
dc.identifier.weblink | https://www.mdpi.com/2072-6643/12/9/2498/pdf |
dc.language | eng |
dc.pbn.affiliation | psychology |
dc.relation.ispartof | Nutrients |
dc.relation.pages | 2498 |
dc.rights | ClosedAccess |
dc.sciencecloud | nosend |
dc.title | The Effect of Labelling and Visual Properties on the Acceptance of Foods Containing Insects |
dc.type | JournalArticle |
dspace.entity.type | Publication |