Artykuł w czasopiśmie
Brak miniatury
Licencja

CC-BY-NC-NDCC-BY-NC-ND - Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych
 

Content of fatty acids in a diet and the homocysteine levels in women with fertility disorders

dc.affiliationUniwersytet Warszawski
dc.contributor.authorCzerwonogrodzka-Senczyna, Aneta
dc.contributor.authorJeznach-Steinhagen, Anna
dc.contributor.authorBoniecka, Iwona
dc.contributor.authorJerzak, Małgorzata
dc.contributor.authorKarzel, Katarzyna
dc.date.accessioned2024-01-24T20:46:46Z
dc.date.available2024-01-24T20:46:46Z
dc.date.copyright2018-02-28
dc.date.issued2018
dc.description.accesstimeAT_PUBLICATION
dc.description.financeNie dotyczy
dc.description.number1
dc.description.versionFINAL_PUBLISHED
dc.description.volume39
dc.identifier.issn0172-780X
dc.identifier.urihttps://repozytorium.uw.edu.pl//handle/item/103673
dc.identifier.weblinkhttps://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29803208/
dc.languageeng
dc.pbn.affiliationpsychology
dc.relation.ispartofNeuroendocrinology Letters
dc.relation.pages56-64
dc.rightsCC-BY-NC-ND
dc.sciencecloudnosend
dc.titleContent of fatty acids in a diet and the homocysteine levels in women with fertility disorders
dc.typeJournalArticle
dspace.entity.typePublication