Artykuł w czasopiśmie
Brak miniatury
Licencja

CC-BYCC-BY - Uznanie autorstwa
 

Fungal Biostarter Effect on the Quality of Dry-Aged Beef

Uproszczony widok
dc.affiliationUniwersytet Warszawski
dc.contributor.authorPawłowska, Julia
dc.contributor.authorSawicki, Krzysztof
dc.contributor.authorSałek, Piotr
dc.contributor.authorOstrowski, Grzegorz
dc.contributor.authorDukaczewska, Karina
dc.contributor.authorPłecha, Magdalena
dc.contributor.authorJaworska, Danuta
dc.contributor.authorPrzybylski, Wiesław
dc.date.accessioned2024-01-25T01:40:42Z
dc.date.available2024-01-25T01:40:42Z
dc.date.copyright2023-02-18
dc.date.issued2023
dc.description.accesstimeAT_PUBLICATION
dc.description.financeNie dotyczy
dc.description.number6
dc.description.versionFINAL_PUBLISHED
dc.description.volume12
dc.identifier.doi10.3390/FOODS12061330
dc.identifier.urihttps://repozytorium.uw.edu.pl//handle/item/107633
dc.identifier.weblinkhttps://www.mdpi.com/2304-8158/12/6/1330/pdf
dc.languageeng
dc.pbn.affiliationbiological sciences
dc.relation.ispartofFoods
dc.relation.pages1330
dc.rightsCC-BY
dc.sciencecloudnosend
dc.titleFungal Biostarter Effect on the Quality of Dry-Aged Beef
dc.typeJournalArticle
dspace.entity.typePublication