Rozdział w monografii
Brak miniatury
Licencja

ClosedAccessDostęp zamknięty
 

Wpływ warunków ekstrakcji na stabilności izoflawonów

Uproszczony widok
dc.affiliationUniwersytet Warszawski
dc.contributor.authorGałązka, Katarzyna
dc.contributor.authorBiesaga, Magdalena
dc.date.accessioned2024-01-28T12:14:53Z
dc.date.available2024-01-28T12:14:53Z
dc.date.issued2022
dc.description.financeNie dotyczy
dc.identifier.urihttps://repozytorium.uw.edu.pl//handle/item/138608
dc.identifier.weblinkhttps://katalogi.bn.org.pl/discovery/fulldisplay?docid=alma991053057403405066&context=L&vid=48OMNIS_NLOP:48OMNIS_NLOP&lang=pl&search_scope=NLOP_IZ_NZ&adaptor=Local%20Search%20Engine&tab=LibraryCatalog&query=any,contains,flawonoidy%20i%20ich%20pochodne%20w%20badaniach%20naukowych%20i%20praktyce&offset=0
dc.languagepol
dc.pbn.affiliationchemical sciences
dc.publisher.ministerialOficyna Wydawnicza Politechniki Rzeszowskiej
dc.relation.bookFlawonoidy i ich pochodne w badaniach naukowych i praktyce
dc.relation.pages21-31
dc.rightsClosedAccess
dc.sciencecloudnosend
dc.titleWpływ warunków ekstrakcji na stabilności izoflawonów
dc.typeMonographChapter
dspace.entity.typePublication