Artykuł w czasopiśmie
Brak miniatury
Licencja

ClosedAccessDostęp zamknięty
 

Effect of food quality on escape performance of Daphnia

Uproszczony widok
dc.affiliationUniwersytet Warszawski
dc.contributor.authorDawidowicz, Piotr
dc.contributor.authorWiśniewska, Alexandra
dc.contributor.authorBednarska, Anna
dc.date.accessioned2024-01-24T22:30:47Z
dc.date.available2024-01-24T22:30:47Z
dc.date.issued2023
dc.description.financeNie dotyczy
dc.identifier.doi10.1016/J.ECOHYD.2023.08.006
dc.identifier.issn1642-3593
dc.identifier.urihttps://repozytorium.uw.edu.pl//handle/item/105811
dc.identifier.weblinkhttps://api.elsevier.com/content/article/PII:S1642359323000873?httpAccept=text/xml
dc.languageeng
dc.pbn.affiliationbiological sciences
dc.relation.ispartofEcohydrology and Hydrobiology
dc.rightsClosedAccess
dc.sciencecloudnosend
dc.titleEffect of food quality on escape performance of Daphnia
dc.typeJournalArticle
dspace.entity.typePublication